Sain entiseltä työkaveriltani lainaksi 3 Tilda-kirjaa. Kirjoissahan oli, yllätys  yllätys, vaikka ja mitä. Näin pääsiäisen alla kuitenkin sain ideakseni tehdä kummityölleni Jullelle ja hänen 1v ikäiselle pikkusiskolleen virpomispalkaksi tällaiset kaniinit.

Kankaana oli sekä ruskeaa että valkoista pellavaa. Kummitytölleni tein ison kaniinin ruskeasta kankaasta ja pikkusiskolle pienen kaniinin valkoisesta kankaasta. Mekkokankaat on kaapin kätköiste tehtyjä löytöjä, puuvillaa. Kummityttöni kaniinille tein vielä ajan kuluksi pienen kassin huovasta,johon neulavuovuttamalla tein pienen pienen kaniinin ja laitoin kassin mukaan myös muutaman pienen suklaamunan.

Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen ja palkka oli mieleinen. Tässä kuvia:

   

Työkaverilleni halusin tehdä kiitokseksi jotain. Hän kun on kissaihminen, niin titenkin tein hänelle kissan. Harmaasta pellavakankaasta ja turkoosista pellavakankaasta valmistui tällainen kissa. Yhden asian kuitenkin tekisin kissaa valmistaessa toisin--> en leikkaisi "rasteja" käsiin ja jalkoihin (täyttöaukot siis) vaan tekisin niinkuin kaniineissakin. Koska, a) kangas "purkautui" ja "venyi" ja tämän jälkeen oli hankala ommella siististi kiinni, ja b)oli todella hankala täyttää. Mutta voi myös olla, että tein itse jotain väärin. Tästä kuitenkin opin, että seuraavalla kerralla en leikkaa kangasta, vaan ompelen niin,että jää pieni aukko :D

Tässä kuitenkin lopputulos, ilman viiksiä, sillä en löytänyt tähän hätään sellaisia :D

Ja tässä kuva koko konkkaronkasta :D