NUKKEKODIN ENTISÖINTI :D

Eli,meillä oli todella vanha ja huonokuntoinen nukkekoti,jossa ei juuri huonekaluja olut. Niinpä minä sitten keksin, että maalaillaan ja askarrellaan siitä uudemman näköinen niillä tarvikkeillä mitä meillä oli.

Lattioihin liimailtiin huopaa ja kangasta ja seiniä maalailtiin askartelumaaleilla lasten mielen ja osaamisen mukaan. Minä sitten askartein pahvista ja kankaista sohvia ja sänkyjä ja mattoja yms. Verhoja ja verhotankojakin tuli tehtyä. Lapset kertoivat värit ja minä tein parhaani mukaan :D

 

  

 

MERIMAAILMA

Meillä oli iso rulla paperia, sellainen tehdas rulla?, joka otettiin käyttöön: Kaikki lapset pääsivät maalaamaan merta siniseksi. Voitte kuvitella, että oli siniset värit kuluneet tuon jälkeen :D Sitten jokainen sai tehdä kaloja ja muita meressä asuvia otuksia ja tietenkin kasveja. Ihme juttu,että kalat oli tooooosi pieniä. Vaikka kuinka yritin saada lapsia tekemään isompia, niin aina tuli pieniä :D Onneksi sain kaksi poikaa tekemään ison kalan, tai no he tekivät hain,tottakai! Itse tein sitten delfiinin, kun tytöt pyysivät.

 

 

 

OMITUISTEN OTUSTEN KERHO

Lapset saivat tehdä omituisia otuksia meielnsä mukaan. Käytössäoli massapalloja, erikokoisia silmiä, askartelupunoksia ja askartelumaaleja.

 

   

 

VAPPUASKARTELUA

Vapuksi jokainen sai tehdä itselleen vappuhatun,joka syntyi kartongista ja suuresta määrästä silkkipaperia. Saivat koristella mieleisekseen. Halukkaat saivat tehdä myös vappuhuiskat, joista en valitettavasti saanut(muistanut ottaa)kuvaa. Niistä tuli aivan mahtavia, vaikka monella meinasi mennä hermo, kun silkkipaperit meinasivat mennä totteröksi.

 

Tämä ihaa syntyi ajatuksesta, että vappuna yksi leikki olisi "aasin häntä", niinpä minä suurena nalle puh fanina tekaisin tällaisen. Tytöt auttoivat maalaamisessa, minä viimeistelin ja tässä tulos. Ihaa arvottiin sitten päivän päätteeksi halukkaiden lapsien kesken, sillä niin moni olisi sen kotiinsa vienyt! :D

 

ÄITIENPÄIVÄLAHJA

Äitienpäivälahjaksi jokainen sai maalata mieleisensä ruukun, johon myöhemmin sitten istuttaisimme kukan. Sitten minipyykkipoikaan jokainen sai leikata jonkun kuvion softiksesta, johon kirjailisi tai kirjoittaisi haluamansa tekstin. Suositus kuitenkin oli, että siinä lukisi joko äiti tai oman äidin nimi.

 

 

 

LAHJAKASSEJA

Toisen ohjaajan kanssa halusimme lapsille antaa jotain viimeisenä päivänä. Ensin oli tarkoitus,että ompelisin pienet pussukat, mutta koska tykkään enemmän näperellä käsilläni, teinkin tällaiset paperipussukat,joista tuliaivan ihania!!! :D yhdessä sitten askartelimme vielä kortit ja tässä tulos :)