ja pitäis olla koko ajan puikot kädessä :D hir´veesti on ideoita ja hirveesti on myös käyttämättömäksi jääneitä lankoja jotka pitäis käyttää pois ennenku voi ostaa uusia!!! Näin mie itelleni lupasin...et ku vanhat on käytetty ni saa ostaa uusia,koska kaapeissa on näitä jämiä ja käyttämistä oottavia lankoja jonkun verran!! Noo,tälläsia oon nyt saanu aikaseks tässä kuukauden sisällä....

Tässä muistaakseni seiskaveikasta neulomani pipo ja lapaset omalla ohjeella 2 vuotiaalle tyttärelleni. Tahdoin tehdä jonkun muun kuin peruspipan ja tällainen tuli :) Tähän olis tarkoitus neuloa vielä villasukat, kunhan osaan päättää että teenkö perusvillikset vai uuden tuttavuuden junasukan mallilla? vaiko ehkä molemmat? :)

Ja pitihän tytön nukellekkin saada jotain lämmikettä :) Kaulaliina on vielä tähän settiin tuloillaan,eli puikoilla vielä. Tumput ja sukat ovat tässä setissä puolet isompia kuin tulitikkurasia,mutta onneksi omistan sen verta pienet sormet ettei tehnyt edes tiukkaa :D Tällaisia settejä olisi tarkoitus ja halu tehdä lisää eri väreissä ja vähän pienempänäkin,niin saavat pienemmätkin nuket villavaatetta. Niin ja lankana oli nalle.

Sain vihdoin ja kauan haluamani novitan kukkakehikon ja piti heti kokeilla pari jämälangoista :) Tällaiset sain aikaiseksi. Alku aina hankalaa,niin tässäkin tapauksessa: ensin menin ihan sekaisin ohjeista että milloin piti inkäkin tikun kautta kiertää ja sitten kun pääsi jyvälle niin tikut katkeilivat ja piti aloittaa alusta,liekö kiristin lankoja liian kireälle :D Mutta nyt on jo vähän hallussa tuo idea ja malli :)

Tässä elämäni ensimmäiset junasukat. Lankana oli Novita Wool (mintunvihreä) ja punaisesta ei tietoa,hieman paksumpaa kuitenkin :) Ohje oli todella helppo ja yksinkertainen, toiset sukat menivät jo lähes ulkomuistista!! Ohjeen löysin googlaamalla ;) Näihin setteihin olisi tarkoitus tehdä vielä tumput ja myssyt ja näitä settejä olisi tarkoitus tehdä useampi ja eri väreissä kun on tässä syksyn ja talven aikana tulossa vauvoja niin ystäville, tutuille kuin itsellekkin yksi, niin on sitten mistä antaa ja viedä viemisiä :) ja luulisi lankojenkin loppuvan jossain vaiheessa!!!

Tässä muutamia lankoja jotka odottamassa puikoille pääsyä. Alimmasta vihreästä nallelangasta tai sinisestä Novitan Miami langasta olisi tarkoitus neuloa tulevalle vauvalle jotain,en vielä tiedä mitä? :D Ylimmästä vihreäsinisävyisestä langasta olisi tarkoitus neuloa tyttäreni nukelle villahaalari :) ja muita lankojakin löytyy monessa eri sävyssä...

Haluaisin neuloa tulevalle pienelle villahaalarin jonka ohjeen näin Drops Desingin sivuilla!! Mutta se tarkoittaa sitä että ne edelliset langat on saatava pois tieltä,eli isoäisinneliöpeittoja nukeille ja ystävien tuleville pienille ja ehkä itsellekkin saisi tehtyä,kun on niitä neliöitä tuolla jo vähän valmiina!!! Mutta..... neulomisiin,kuvia laittelen sitä mukaan kun saan taas valmista!!!