Sunnuntaina vietetään poikamme ristiäisiä :) Lutsut lähtivät matkaan jo hyvissä ajoin ja tällaiset niistä tuli, tykkäsin ja olin tyytyväinen.
Yksinkertaisesti nätti kortti mielestäni. Tyttären kanssa maalailtiin veikan jalkoja ja äiti sitten painoi jalan kuvan mustalle korttipohjalle.
Olihan siinä maalia siellä sun täällä,mutta poika onneksi veteli sikeitä eikä ollut moksiskaan :)
Samalla paineltiin sitten siskonkin käsiä ja jalkoja paperille ja saatiin hieno taideteos hänen huoneensa seinää koristamaan. :)
Siitä kuva myöhemmin, nyt kortti:
 
 
Ideana käytin noita pieniä varpaita,niinkuin tyttäremmekin kortissa. Mutta kun en samanlaista kutsua halunnut, niin painettiin ne varpaat :)
Sisälle en laittanut mitään runonpätkää, kun ei mieleistä löytynyt, ihan vain kutsutiedot, missä mitäkin tapahtuu ja mihin aikaan.
Tyttäreni jalanjäljet pääsivät vauvakansioon kun oli n.kuukauden ikäinen ja nyt vertailin näitä lapsieni jalanjälkiä toisiinsa ja kappas, pojallapa onkin melkein 2cm pidemmät jalat kuin tytöllä...heh,vaikka nekin niin pieniltä näyttävät :) Saa nähdä kunka isoa kenkää sitten vanhempana ostellaan ;)
 
Nyt olisi vielä päätettävä tarjoilusta, on niin liikaa vaihtoehtoja etten osaa päättää enkä päästää itseäni valloilleen, sillä muuten herkkuja tulisi pöydät täyteen :) Ihan varmat tarjoilut on ainakin voileipäkakut(kala ja liha) sekä täyte ja juustokakku :) ne lisukkeet siihen on vielä vähän auki, mutta kuvia niistä kunhan ristiäiset ohi!!!!