Kummipojalleni (pian 1v) tein joulupukin vietäväksi lorupussin ja lapaset/tumput. Kaverini pitää vaaleansinisestä ja valkoisesta,joten väriteema oli helppo valita.

Samalla tein lorupussin myös tyttärelleni ja kaikkea tuli kaksin kappalein hieman eri sävyissä :) Olin todella tyytyväinen lorupussien lopputulokseen ja kortteja oli ihana väkertää kun sai piirtää ja väritellä...pääsin toteuttamaan itseäni. Suurin osa kuvista on netistä etsittyjä,mutta kaikki on omalla kädellä piirrettyjä mallista katsoen :) en halunnut kopioida kuvia koneelle ja tulostaa,koska halusin kuvien olevan yhtenäisiä ja se onnistui parhaiten itse piirtämällä ja värittämällä.

Itse pussit on leikattu huopakankaasta ja ommeltu ompelukoneella,myös kirjaimet ja kuvat. Tyttäreni tykkää kovin muumeista joten kuva oli helppo valita,niiden toteutus vain oli hiukan hankalampaa,tai lähinnä se kiinni ompelu koneella :D Kuvat piirretty valkoiselle paperille,jotka sitten liimattu kartongille ja leikattu irti. Päällystin kontaktimuovilla.

 

 

 

Lapaset ja sukat neuloin seiskaveikalla ja hiutaleet tein jostain jämälangasta joka löytyi kaapin pohjalta muiden jämälankojen joukosta :)